havbars_3_99kg_kristoffer_young_kaag_vestergaard

Kæmpe havbars fra Udbyhøj

Kristoffer Young Kaag Vestergaard havde været et smut forbi Lystfisk.dk i Randers for at købe en spole fluorocarbon, og linen gjorde arbejdet, da den efterfølgende blev udsat for en massiv havbars på 73 cm og 3,99 kilo fra Udbyhøj N.  

Sådan fangede jeg Havbarsen:

– Var, grundet utætte waders og udeblivende HØ-fangster, ude og se på andre fiskemuligheder end vadende fluefiskeri i fjorden (Randers fjord). Har aldrig bevæget mig ud på den sydlige mole ved badestranden i Udbyhøj N så tænkte at jeg lige skulle ud og kigge.

– Så lidt overflade aktivitet(havbars) et stykke ude og tænkte at jeg lige kunne hente en spinnestang i bilen og tage et par kast. Nu hvor vandet var godt igang med at falde, kunne det jo være at der var HØ på træk. Fik et par hornfisk i størrelse blyant. Holdt lidt øje med det nære vand op af stenene og så en stor halefinne ud af øjenkrogen.

Tog et par korte kast i området uden resultat. Lagde et langt kast langs med molen med risiko for at miste blink og ophængerflue. Pludselig stoppede blinket op og troede i et kort sekund at det nu sad mellem stenene og at det var det sidste jeg så til det blink.

Så skal jeg ellers love for at bremsen kom på arbejde !!! Havbarsen gik med strømmen ud mod pollene og Kattegat, men fik vendt den og så gik det ellers den anden vej mod badestranden og færgen.

Havde selvfølgelig efterladt nettet i bilen, da jeg ‘bare’ lige skulle ned og kigge, så under fighten fik jeg balanceret mig hele vejen ind til badestranden på stenene og kanet fisken op på stranden – lige i tide da blinklås’en var næsten rettet ud og gav helt op da jeg fik fat i halen på den fine havbars.

Havbarsen kom i land med følgende data:
3.99 kg og 73 cm – taget på et sølvfarvet blink.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse