LakeMap indgår samarbejde med COWI

lakemap_2014

Med app’en LakeMap kan du opleve de danske indsøer direkte på din Smartphone – og komme helt i dybden! Du finder LakeMap på App Store og Google Play.

I løbet af maj måned udkommer App’en LakeMap i en helt ny version med kort over de danske indsøer.

Til at begynde med lanceres flere end 20 af de mest populære søer i en helt ny kortkvalitet, udarbejdet i tæt samarbejde med COWI. De øvrige søer på LakeMap vil fortsat være at finde i App’en i den eksisterende kvalitet, men vil løbende blive skiftet ud med COWI’s kortkvalitet.

– Hos COWI ser vi LakeMap som et interessant produkt, hvor COWI’s landsdækkende ortofotos DDO® tages i anvendelse i en helt ny form – med et potentiale for videreudvikling, også ud over landets grænser. Samtidig synes vi det er spændende at være medvirkende til, og støtte op omkring, en lokal iværksættervirksomhed, hvor vi kan bidrage med vores kompetencer inden for kort- og geodata, udtaler Lars Flemming, Markedsansvarlig fra COWI i Danmark.

LakeMap er som udgangspunkt udviklet til lyst- og sportsfiskere, men samtidig er App´en også et praktisk værktøj for sejlere – og alle andre som bevæger sig på eller omkring søerne.

Med LakeMap får du luftfotos og dybdekort, på alle opmålte søer i Danmark – samt adgang til mange andre spændende features.

Heriblandt kan nævnes søgefunktion på dine favoritsøer, GPS som angiver din position, zoom funktion, kompas – og nyttige informationer såsom stedangivelse, størrelse på søen, max. dybde, fiskearter, tilløb og afløb. LakeMap er udgivet i 3 forskellige sprogversioner – dansk, engelsk og tysk.

Som noget helt nyt udkommer LakeMap nu også snart med Waypoints – en feature, som mange brugere har efterspurgt.

– Meningen er, at LakeMap hele tiden skal videreudvikles og være en levende applikation. På sigt vil LakeMap også være tilgængelig i Sverige, og flere lande vil løbende komme til, udtaler Lars E. Tryk og Stig Madsen fra Silkeborg virksomheden SENSON.

LakeMap er baseret på data fra Geodatastyrelsen. Samtlige indsøkort er blevet omdannet fra fysisk papirform til en 2014 udgave, med alt hvad det nu indebærer.

– Vi synes, at det er en meget spændende måde at anvende vores data på, udtaler Godik Sloth Godiksen fra Geodatastyrelsen.

Som noget helt nyt kan du nu også vælge at abonnere på LakeMap til en favorabel pris, hvor du får adgang til samtlige søer på App’en.

www.lakemap.nu kan du læse meget mere om dine forskellige valgmuligheder. Når du tilmelder dig LakeMap’s abonnementsordning, får du lige nu den første måned gratis.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul