erhvervsministeriet

Lancering af handlingsplan for outdoor-turismen i Danmark

Med en styrkeposition som cykelland og et mangfoldigt udbud af naturoplevelser som vandring, lystfiskeri, sankning og vandsport rummer Danmark et stort potentiale som rejsemål for outdoor-turister. Det potentiale skal en ny handleplan være med til at indfri.

Erhvervsminister Simon Kollerup, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme Jens Hausted og bestyrelsesformand i Dansk Kyst- og Naturturisme Kjeld Zacho Jørgensen deltager mandag den 25. november 2019 kl. 12.45 ved Feriecenter Slettestrand i lancering af handleplanen.
Ministeren får handleplanen overrakt, og Dansk Kyst- og Naturturisme præsenterer de fem  anbefalinger, der kan skubbe outdoor-turismen i Danmark til det næste niveau.
Dansk Kyst- og Naturturisme har udarbejdet handleplanen i dialog med blandt andet Erhvervsministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet, Naturstyrelsen og Danske Destinationer.
Tidsplan
Kl. 12.45 Pressemøde og præsentation af Handleplan for outdoor-turismen i Danmark inkl. taler fra erhvervsminister Simon Kollerup samt bestyrelsesformand i Dansk Kyst- og Naturturisme Kjeld Zacho Jørgensen.

Kl. 13.05 Virksomhedsbesøg Feriecenter Slettestrand v/Kristian Skjødt
Erhvervsminister Simon Kollerup, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme Jens Hausted og bestyrelsesformand Kjeld Zacho Jørgensen deltager i besøg på Feriecenter Slettestrand, hvor direktør Kristian Skjødt inviterer til at besøge mountainbike-teknikbanen og lave mad over bål i Madsmedjen.

Kl. 13.45 Tak for i dag
Adresse

Madsmedjen v. Feriecenter Slettestrand
Slettestrandvej 26
9690 Fjerritsle

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul