clara_makrelfestival

Makrel Festival og DM i Makrel var stor succes

I weekenden blev der for første gang afholdet Makrel Festival og DM i Makrel. Gordon P. Henriksen var blandt idemagerne til arrangementet og opsummerer i dag på arrangementet på sin blog på Fishing Zealand.


Ej hvor er jeg glad – og lettet. For et års tid siden fik Jesper Larsen og jeg ideen til en Makrel Festival da vi sad i en gyngende båd og fiskede makreller – hvad ellers.

Et år senere er jeg godt træt efter en fantastisk weekend der stort set ikke kunne være gået meget bedre. Her er lidt beretning om hvordan det hele gik, for dem der ikke var med.

Danmarksmesteren blev kåret søndag i overværelse af et propfyldt festtelt med både lystfiskere, familier, venner, sponsorer og leverandører, som alle kunne give gode klapsalver til de mange vindere i de forskellige kategorier.

DM i makrelfiskeri på Sjællands Odde
Vinderen blev Thomas Søfort, Ballerup med en vindermakrel på 1035 gr. Vinder i ynglingekategorien blev Klara Ingels Larsen med en makrel på 930 gr., som i lang tid så ud til at blive danmarksmester, men så dukkede Thomas Søfort op med vindermakrellen.

Vinder af juniorkategorien blev Mike Pedersen med en makrel på 745 gr. Top tre i teamkonkurrencen var alle tre lokale, og det var Team Smokie, der satte sig på titlen til den eftertragtede Team Kategori med 7.233 gr. i alt, fordelt på 10 makrel.

Læs mere HER!

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul