makrel_kyllinghjerter

Makreller på kyllingehjerter

August måned er skillelinjen for sommer- og sensommerfiskeriet. Sommerbulefiskeriet, fladfiskeriet, vragfiskeriet og ikke mindst makrelfiskeriet er helt i top, men især sidstnævnte fylder altid en del hos mig, og i år har jeg fundet den ultimative metode til netop makrel, skriver Fiske Avisens småbådsekspert Jesper Larsen.


Makrellen er en herlig sommergæst, som besøger vore indre farvande år efter år. I takt med strammere kvoter og færre erhvervsfiskere er der sket en stigning i mængden af makreller, hvilket bidrager til et bedre fiskeri for os småbådsfiskere.

I år kom makrellerne meget tidligt, faktisk kom de næsten samtidig med hornfiskene, så dette års sæson bliver dejlig lang, så det ser også lovende ud for den kommende makrelfestival på Sjællands Odde.

Ny effektiv metode til makrelfiskeriet
I dette nummer løfter jeg sløret for en helt ny og unik metode til netop makrelfiskeriet. Æren skal ikke kun tilfalde mig, for ideen kommer fra min gode fiskeven, Lasse Thernøe, som havde en gast med ud på makrelfiskeri sidste år. De havde kyllingehjerter med, hvis nu de skulle fiske fladfisk eller, som det blev, makreller, og de fangede pænt med makreller på netop disse kyllingehjerter.

Metoden har jeg finpudset og kombineret med mit fortrukne redskab til makrelfiskeri, som er chum – rubby dubby – fiskemos, kært barn mange navne!

Læs hele Jesper Larsens artikel i det nye nummer af Fiske Avisen, der kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul