find forsikring
outdoor_2013_logo

Massevis af aktiviteter og stort sceneprogram på Outdoor 2013

I tillæg til de omtrent 80 udstilleres mange individuelle aktiviteter, byder Outdoor 2013 på godt og vel 60 foredrag, opvisninger og sceneshows på forskellige scener, herunder også udendørs. Programmet er således det hidtil største og mest varierede udbud af underholdning, workshops og sceneshows i forbindelse med en Outdoor messe i Aalborg Kongres & Kultur Center. 

For sportsfiskere er der blandt andet indlæg ved TV2/NORDs Henrik Arildskov, der foruden sin velkendte passion for haven, også har sportsfiskeri som interesse. Danmarks Sportsfiskerforbund bidrager på scenen med et foredrag ved forbundets egen biolog, Kaare M. Ebert, der vil fortælle om, hvordan fiskeren narrer de eftertragtede havørreder, mens lørdag og søndag er en fluebinder workshop, hvor de besøgende kan lave deres egen flue og få gode råd om fluebinding af fire fluebindere i absolut topklasse: Johan Bertilsson, Sverige, Thorsten Strüben, Tyskland samt Brian Størup og Kim Sørensen, Danmark.

For jægerne kan nævnes der lørdag og søndag vil blive flået et krondyr, hvorefter dyret bliver tilberedt og serveret som smagsprøver, samt bueskydning og skydesimulatorer, hvor man kan afprøve evnerne som jæger og skyde efter blandt andet ænder og fasaner. Endelig er der flere forskellige hundeopvisninger. Blandt andet ved Schweissregistret, der sætter hundene på sporarbejde i Kildeparken.

Er man hverken sportsfisker eller jæger – men bare elsker naturen – kan man se frem til falkeopvisning i Kildeparken ved falkoner Frank Skaarup, ligesom der er foredrag om svampe, de ufarlige og de giftige, om Rold Skovs herligheder og om hvordan man laver den perfekte kryddersnaps. For bare at nævne lidt af udbuddet.

Endelig kommer den erfarne kajakinstruktør Tue Brems Olesen og fortæller om kajaksejllads i de indre danske farvande. Og apropos kajak, så er der såmænd også en konkurrence, hvor den heldige vinder kan forlade Outdoor 2013 med en helt ny kajak til en værdi af næsten 7.000 kr.

Indslagene præsenteres af en yderst velkendt konferencier, nemlig Mogens Jørgensen fra TV2/NORD.

Se mere på www.outdoormesse.dk
 

Rapala Glidin’ Rap 6-pack Jerkbait – Spar kr. 511,- TILBUD 258,-

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse