peter_kirkby_laks_storaaen

Medlemskab gav laks

Et medlemskab af Holsterbro og Omegns Fiskeriforening (www.hof-storaa.dk) kunne i høj grad betale sig for Peter Kirkby fra Kinetic. Efter flere ture til Storåen havde Peter besluttet at det var på tide at udbytte dagkortene med et medlemskab af foreningen, der gennem tiderne har ydet en kæmpe indsats for at få bestanden af danske laks i Storåen på fode igen.


På trods af de gode fangster foreningens medlemmer oplever i disse år er der stadig åbent for nye medlemsskaber og foreningen tager imod med åbne arme og gode råd til metoder og fiskepladser.

Da Peter og et par venner besøgte åen i weekenden før påske gav det nye medlemskab bonus med det samme. Peter fiskede den nye Edge Dynamic 10’ 10-40 g stang, et Viva V7 LTX hjul, Rio Powerbraid og en gammel favorit ¬– en Rooster Tail Vibric spinner – da en laks huggede på efter lidt over en times fiskeri. Efter en kort og intens fight kunne Peter smile foran kamerate med en smuk forårslaks på 7,25 kilo og 88 centimeter.

Resten af weekenden forløb uden flere hug og Peter blev mindet om at selvom både klubben og laksene tager godt imod nyemedlemmer ved Storåen, så er danske laksefiskeri stadig hårdt men fornøjeligt arbejde, hvis man vil have succes.

Siden denne fangst er der blot blevet indrapporteret en håndfuld fisk fra åen. Grundet det varme vejr er vandstanden konstant faldende og en smule regn vil helt sikkert hjælpe på lakseopgangen.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse