gorm_andersen_havoerred_3_6kg_67_cm

Mere kystsølv til Gorm Andersen

Bevæbnet med sin Fenwick Consensus og en OLR wobler, er Gorm Andersen enhver stor havørreds skræk.
Gorm Andersen har haft et godt tag på de store havørreder i årets første måned. I denne uge, fristes man til at skrive, blev det til en virkelig flot overspringer på 3,6 kilo og 67 cm.
Gorm fortæller selv om fangsten:
– Jeg havde lige et par timer efter arbejde, troede ikke så meget på det, men da jeg kom til spottet kom jeg på andre tanker! Jeg fiskede derudaf i en god times tid, og tog lige en pause og fik varmen i ly af et stort træ, mens jeg fik en smøg.

Jeg tænkte, at jeg ville gå langt ned af kysten væk fra bilen, for så var jeg tvunget til at fiske hele vejen tilbage. Gik ud et sted, jeg synes var passende langt nok væk og i næsten stiv modvind fiskede jeg mig tilbage. Jeg gik i mine egne tanker, da jeg synes jeg så en følger, men nej det var nok bare ingenting. Jeg fiskede to kast til, kiggede mod solen, som så gerne ville bryde frem, i et langt spin stop blev min OLR wobler flået rundt i overfladen en kæmpe fisk viste sig i flere spring efterfulgt af tunge udløb! Jeg tænkte shit, det nu det fucking sker. Tankerne fløj rundt, fisken fløj rundt i aggressive udløb efterfulgt af spring. Den gik dybt, da den kom mod mig og da den kom tæt på, tog den det lede udløb – jeg tænkte nu sker det fuck. Men den blev sivene, den ville ikke ind, den viste det var slut! Vild fight, dejlig sølv på 3,6 kg fordelt på 67 cm.

Efter landingen og rystetur osv., kunne jeg fiske videre og kunne slet ikke koncentrer mig, men fik landet fem fisk over mål på 45-55 udover sølvtorpedoen. Men de blev genudsat, når jeg nu stod med en flot en i bæltet.
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse