kentmorell_laks

Monsterlaks blev til drømmetrofæ

Der er stadig langt mellem lystfiskere, der får deres drømmefisk foreviget som trofæer – men da Team NO-LUCK fangede en mosterlaks på 19,56 kg i 2016, var de ikke i tvivl om – se resultatet her.

Drømmelaksen stammer tilbage fra 20. april 2016, hvor Team NO-Luck deltog i Check Point Marine Cup, og i øvrigt vandt konkurrencen med denne fisk. Kent Morel var skipper i halvhårdt vejr, da laksen huggede lige ude for Nexø på Bornholm. Det huggede i overfladen på yderste sideplaner. Pierre Segerhard forestod fighten. Præperatet er udført af Fyns Naturværksted på Tåsninge og hos Teamet er der stor begejstring for resultatet: 

– Vi har fuldstændigt tabt underkæben over det vanvittige flotte arbejder Fyns Naturværksted har udført. Detaljerne er helt utrolige. Præparatet er udført med fiskens originale hoved – resten er afstøbt og håndkoloreret. Øjet er specialfremstillet i USA og har været en af årsagerne til den lange procestid. For at den ikke skal skinne så meget i det kunstige lys, der kommer på den når den er ophængt, har vi valgt – på siderne – at få en lidt mere mat lak. Vi har bevis bedt dem om, at udfører dem som den lå afnettet i båden – d.v.s. med skælskader o.s.v. Det syntes vi på TEAM NO-LUCK de er ”sluppet rigtigt godt fra”. Hvad syntes i, spørger Kent Morel. 


Så smukt kan det gøres.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul