find forsikring
david_thomar

Nu begynder natfiskeriet

Indtil videre har det været en fantastisk kystsæson for Kinetic testfiskeren David Thormar. Hans forårsfiskeri toppede i slutningen af april i det Sydsjællandske, hvor David benyttede gennemløberen Sømmet til at fange utallige store ørreder.

Han oplevede flere gode dage og fiskeriet kulminerede, da han i løbet af en enkelt dag landede 19 ørreder. 4 af disse vejede over 3,0 kilo og de to største var på 4,0 og 4,8 kilo. Samtlige fisk blev taget på farven ”Mad Tobis”.

I løbet af de seneste uger har fiskeriet været lidt sløvt, men nu hvor kalenderen skriver juni begynder der at være gang i natfiskeriet. Nogle vælger at fiske en hel nat, men langt de fleste starter om eftermiddagen og fisker et par timer ind i nattemørket. I den forgangne uge var David Thormar af sted med to venner, og ved denne lejlighed blev en prototype af den nye Magic Minnow ”Kongetobis” testet. Den virkede, og Davids kammerat Andreas Aggerlund landede nattens største fisk – en skønhed på 3 kilo fanget på en 27 grams version i farven ”Night Watch”.

Et par dage senere blev der landet en ørred på 6,1 kilo i samme område og forhåbentlig vil der blive fanget endnu flere store fisk i de kommende uger. Vandtemperaturerne er stadig forholdsvis lave, men nogle nætter vil du opleve ørreder, der jager I overfladen og springer ud af vandet. Andre nætter kan virke livløse og byde på dårligt fiskeri.
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse