find forsikring
all_in_johnni_74cm_havoerred

Ny god fisk til ALL IN fiskerne

Gutterne i gruppen ALL IN fiskerne har endnu en gang bevist, at de har styr på de store fisk. Gorm Andersen beretter senest om en vild aften tur til Stevns:

Vild aften tur på Stevns i god, led blæst og masser af møg i vandet. Det tog ikke gnisten fra Johnni Mogensen og jeg, så vi gik mod spottet ved godt mod, men jo tætter vi kom, jo mere kunne vi se, at der var så meget møg i vandet, at det næsten var umuligt.

Men vi fiskede alligevel derud af en lille time med bombada og flue ( tobis flue), da Johnni råber fisk! Jeg står 30 meter væk, og ser hans klinge krølle godt sammen. Johnni får fightet fisken, den er led, og giver en lang fight, så jeg løber der over for at hjælpe med landing.
Johnni fighter stadig den flotte fisk, og dag jeg går ud til ham, tager den flere udløb, den især da jeg vil nette den. Men til sidst får Johnni får den helt ind og nettet er under den, og idet jeg flår den op, spænder fisken i hele sine fulde 74 cm krop, hvorefter den ligger pp tværs af nettet og ryger ud – shiiit råber vi!!

Den er stadig på, og i næste forsøg sidder den i nettet, og jeg vælter med fisken mens Johnni råber jaaaaaa!! af lungerne kræft!

Vi krammer og råber og fejrer, at det store møgdyr endelig lå i nettet. En flot 74 centimers fisk på 3,6 kg – fuck en fight tillykke min ven – så fortjent!

Jeg fik desuden en måls fisk som røg ud og mistede en god fisk lige inden vi skred. Vild dag i blæst og regn i godt selskab, tillykke igen min ven og knæk og bræk der ude, slutter Gorm Andersen. 

       

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse