Garmin-VIRBVIRB-Elite-580x385

Ny GoPro konkurrent fra Garmin

Garmin lancerer nu en ny konkurrent til til det populære GoPro kamera, som flere og flere trollingfiskere har taget til sig, og som har sikret at der kan produceres videoer i høj kvalitet.

Det nye kamera er et vandtæt HD sports kamera, der integrerer med øvrige produkter og tilbehør fra Garmin.

Optagelse er så simpelt som at pege kameraet i den rigtige retning og skubbe rekord skyderen fremad – meget ligesom Contour linje af sport kameraer. Dette er hidtil alle standard sports kamera ting, men der er mere.

VIRB er udstyret med en 1,4-tommer skærm, der kan bruges til at indramme optagelsen, forhåndsvisning af optagelser og interagere med menuer. Den lille skærm er designet, så den forbliver synlig (og ses bedst) i direkte sollys. Garmins VIRB tilbyder digital billedstabilisering til at glatte tingene ud, når du optager gyngende på vandet

IRB er et action-kamera med ægte HD 1080p, som kombinerer kompromisløs holdbarhed, forbedret HD-videooptagelse og brugervenlige funktioner. Start med 1,4" Chroma-farveskærmen, som forbliver tændt, når kameraet er tændt, men har et minimalt strømforbrug. Skærmen giver dig mulighed for nemt at komponere billeder, afspille video og justere menuindstillingerne uden at fjerne kameraet fra holderen. Du starter filmoptagelse blot ved at skubbe den store skydekontakt fremad. Optag med 1080p i mere end 3 timer med det genopladelige litiumionbatteri. Og funktioner til videoforbedring som f.eks. digital billedstabilisering og korrektion af linseforvrængning, som sikrer, at optagelserne ser fantastisk ud, selv før du starter redigering.

VIRB optager ægte HD 1080p-video, som giver dig mulighed for at genopleve hvert minut af dine oplevelser i fuld detaljeringsgrad med høj kontrast uden forvrængning. Ud over 1080p ved 30 billeder pr. sekund (fps) kan du justere opløsning og optagehastighed, så der opnås en skarp, dramatisk slow motion op til 120 fps. Og det ses alt sammen igennem vores WideVü-linse og behandles af en 16 megapixel CMOS-sensor, så du får video af den højeste kvalitet, selv før du begynder at redigere den. Flere HD-videotilstande: 1080p ved 30 fps, 960p ved 30/48 fps, 720p ved 30/60 fps, 848×480 ved 120 fps.

Se flere spekulationer på garmin`s hjemmeside

 

 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul