fiskeguiden_sandart

Ny sæson af FISKEguiden: Vertikal sandart

Så er der endelig udkommet et længe efterspurgt nyt afsnit af FISKEguiden. Denne gang har Niels Vestergaard og Gordon P. Henriksen sat sig for at vise den fisketeknik kaldet vertikalfiskeri efter sandarter. De er taget på Tissø sammen med Henrik Larsen, der nok er en af Danmarks mest erfarne når det kommer til vertikalfiskeri. 

Det er en relativ avanceret teknik hvor elektronik og ekkolod spiller en afgørende rolle, men det er en fiskeform som mange vil kunne benytte og få stor glæde af.  Teknikken og udstyret forklares i detaljer, samtidig med at passionen og det særlige ved denne fiskeform skinner tydeligt igennem når Gordon og Henrik fanger nogle flotte sandarter. 

–    Jeg var fuldstændig solgt efter min første vertikaltur sammen med Henrik og lige siden, har dette været en af mine absolut favorit fiskeformer., forklarer Gordon. Derfor er jeg også afsindig glad for at have muligheden for at dele denne passion med flere, og gå lidt grundigt til værks med at forklare hvordan selve fiskeriet foregår rent praktisk.. 

Se det nye afsnit her: https://fiskeavisen.dk/video/fiskeguiden-sandart

I løbet af 2018 udkommer der yderligere 5 nye afsnit af FISKEguiden – Dem kan du læse mere om her – 

http://fishingzealand.dk/nyheder/fiskeguiden-vender-tilbage-med-seks-nye-afsnit-2018/

 Og du kan se eller gense de ti første afsnit af FISKeguiden her: www.fiskeguiden.info
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse