find forsikring
banghammer_auktioner_kenny

Online auktionshus for jagt, fiskeri og outdoor

Nu åbner landets første handelsplads for jægere, lystfiskere og andre med interesse for udendørslivet.


Alle jægere og lystfiskere er vilde med nyt grej og udstyr. Men før der bliver råd til det, skal det brugte sælges. Det sker primært gennem store online-portaler, som i sagens natur også sælger mange andre ting. Og netop det faktum gjorde, at jægeren Kenny Nielsen fra Holstebro for kun et år siden fik idéen til en elektronisk platform, der udelukkende skal formidle nye og brugte artikler inden for jagt, fiskeri og outdoor.

Fra idé til handling var der ikke langt. Så her den 1. juni gik startskuddet for Bang Hammer Auktioner – landets første online auktionhus inden for disse nicher.

– Nu skal man ikke længere lede efter sin riffel, kikkert, jagtområde, fiskestang eller mountainbike på et hav af portaler, men kan i stedet gå direkte ind på vores online auktionshus og byde på de forskellige auktioner – til de rigtige priser. For når fagfolk handler med fagfolk, sker det til den rette markedspris, fortæller Kenny Nielsen, som forventer, at det nye auktionshus på internettet bliver det  seriøse samlingssted for jægere, lystfiskere og outdoor-folket.

– Det er det i hvert fald blevet i blandt andet Tyskland, hvor man i mange år har haft sådanne nicheportaler, siger han, og fortsætter:

– Også jagtforretninger, specialforretninger for fiskeudstyr og beklædning til vandreture, der ligger inde med nye som brugte varer, kan gøre brug af auktionerne. Eller landmænd, der ønsker at udleje deres jagtområder eller jagtdage. Eller "vandringsmænd", der skal have de helt rigtige støvler. Eller dem, der sælger jagtrejser osv. Mulighederne er uendelige – blot fokus er på jagt, fiskeri og outdoor.

Som udgangspunkt er det gratis at oprette en standardauktion – og Bang Hammer Auktioner tager et gebyr på nogle få procent, hvis varen bliver solgt. Auktionerne kan ses på www.banghammer.dk.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse