pikefighters_aborrekonkurrencen

Pikefighters havde styr på aborrerne

Team Pikefighters havde en super dag ved weekendens aborrekonkurrence i Randers med tre pladser på podiet og to nye pr. fisk.

Kasper beretter her om oplevelserne ved årets konkurrence.

Det er efterhånden blevet en tradition for os at tage til Randers til den årlige aborrekonkurrence og at tage lidt præmier med hjem. I år var ingen undtagelse, desværre var vi ikke alle afsted, men vi havde stadig en indbringende og rigtig hyggelig dag.

Torben og jeg havde de sidste par uger været på flere ture i Randers for at forberede os lidt til konkurrencen, men vi havde ikke rigtig kunne finde fiskene. Så da vi i går startede kl 03.00 havde vi ikke de store forventninger, så vi lavede en taktik der lød at fiske de steder der så gode ud ude i fjorden.

Det gav pote allerede det andet sted vi var. Første kast fra mig gav mig en flot aborre på ca 800g som røg i karet, 2, kast en utrolig flot aborre på 1,572 g og 46 cm som var ny pr. for mig og endte med at give mig en samlet 1. plads og den “lille” fisk blev hurtigt sat fri igen. Fisken blev taget på en prey85 fra SG.

Fem minutter senere på samme spot fik Jacob et rigtig godt hug og han landede en også utrolig flot fisk på 1370 g og 45 cm som endte med at give ham en 3. plads. 🙂 Fisken huggede på en af gunki’s nye lækre aborre lækkerier.

Efter 5 – 10 gyldne minutter gik det hele lidt i stå og resten af dagen skulle der kæmpes for alle fisk over 300 g, de små var er alt for mange af.

Nogle timer senere var vi ved at være godt ude i fjorden og vores maver var ved at være sultne, så vi ville sejle ind på haven for at få lidt lækkert mad, På turen ind så vi dog lige et spot vi ikke havde lagt mærke til på vejen ud og det skulle da lige have 10 kast. De første tre kast gav fisk og vi besluttede os får at udskyde maden lidt og give spottet en masse kærlighed 😀

Det gav pote efter en halv time, Torben fik et rigtig godt hug og han fik landet en rigtig fin fisk på 930 g. som endte med at give ham en flot 6. plads. Fisken huggede på en prey95 som var en af favoritterne for dagen. 10 minutter senere på samme spot fik Torben godt hug igen og denne var noget bedre en hans første, men desværre røg fisken af og det var dagens sidste gode kontakt,

Vi sejlede ind og fik spist vores altid dejlige mad og hygge fisket lidt inde i havnen de sidste par timer.

Slutresultat: 
Kasper 1. plads.
Martin Pedersen ( Wannabe pikefighter ) 😀 2. plads
Jacob 3. plads
Torben 6. plads.
Vi ses igen til næste år.
Knæk og Bræk Kasper

Pikefighters Denmark kan følges på facebook KLIK HER!

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader
Måske du har lyst til at læse