allan_nielsen_5kg_75cm

PR havørred til Allan Nielsen

Forleden dag tog jeg et smut i Åen, vejret var ret typisk for den danske sommer, overskyet og regn, regn, regn og termometret viste 21 grader – Men ideelt til sommerfiskeri i Åen. Allerede på turens 4 kast, var der bud efter min 2-delte wobler, fisket langsomt nedstrøms, krogede jeg en fin havørred på 54 cm, som efter en kort fight fik den friheden igen, med besked om et gensyn til næste år.

Herefter forsvandt tid og sted bare og det ene kast tog det andet, omkring kl. 15 kom jeg til en af mine gode pladser fra notesblokken, og wobleren blev sendt ned over pladsen, efter et par omgange på hjulet kom wobleren vrikkende perfekt forbi pladsen og med et stod alt bare stille – TJU BANG en grov fisk havde kastet sig frådende over min lille wobler, jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at nu sad der en rigtig grov fisk for enden af linen, ørreden viste sig allerede i overfalden efter 15 sekunder og her kunne jeg konstatere, ganske som forventet, at det var en STOR ørred.

Fighten var vild og min lette 9 fods stage knagede godt og var spændt helt op til bristepunktet, mens fisken plaskede kaskader af vand efter sig, og spurtede både op & nedstrøms, men den gav dog stille og roligt op efter 10 minutters tovtrækkeri, oppe på land kunne jeg med rystende ben og hænder strække mit målebånd ud til 75 cm og med den bredde og dybde, som han-havørred havde, var det uden tvivl en ny pr. på hele 5 kilo rent. Video med min fortælling om fangsten:

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse