frank_sjogreen_loch_ness_p_og_t

P&T-anmeldelse: Loch Nees P&T

I Vestjylland ligger et vand, der med sit navn henleder tankerne på det skotske vand Loch Ness, der skulle huse et søuhyre. Det var derfor med en vis spænding, jeg begav mig ud til P&T-søen på Sandbækvej 9, 7570 Vemb.


Allerede inden man kommer ned til søen, er der billeder af fisk med tænder, og der reklameres også med bidevillige fisk på skiltet ved huset, hvor man køber fiskekort ved selvbetjening. Fiskekort koster kr. 80,- for 2 timer, kr. 130,- for 4 timer og kr. 220,- for hele dagen (10 timer) med mulighed for andre timetalskøb.

Der findes flere ørredarter helt op til 9 kilo i den næsten 10.000 m2 store sø, og desuden er der udsat stører op til 14 kilo! Der er godt læ fra vestenvinden derude, og de store træer er i en så god afstand, at fluefiskeri kan praktiseres næsten hele søen rundt.

Udover den store sø er der også en børnesø, hvor børn under 11 år kan fiske, og der er rigtig fine forhold på stedet med læskure, hytte, stor tipi til bl.a. bålmad/grill m.m., gode toiletforhold og rensebord. Stedet har åbent året rundt fra solopgang til kl. 21.

Jeg ankom til søen på en lidt blæsende dag i starten af november. Klokken var allerede 14, så der var ikke mere end få timer, til det blev mørkt. Jeg riggede op med en stang med GULP pellets med hvidløg og en anden stang med et 4 grams hvidt Stripper-blink. Man må ikke fiske med mere end en stang, men grunden til, at jeg riggede to til, var, at hvis jeg fangede en på spin, så kunne jeg kaste den anden ud, mens jeg afkrogede den fisk, der havde hugget på blinket. Dermed kunne jeg fiske mere effektivt.

Der var vel 4 andre hold fiskere ved søen, og der gik ikke mange minutter, før det ene hold hev den første fisk på land. Fisk viste sig også med jævne mellemrum i den op til godt 3 meter dybe sø, der var rimelig klarvandet.

Læs hele Frank Sjøgreen anmeldelse i Fiske Avisens december-udgave, der kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse