find forsikring
stor

Rapport fra finalen i Stør Cup 2017

Vi har modtaget nedenstående rapport fra finalen i Stør cup 2017.

Så fik vi afsluttet året Cup!

Vi havde et rigtig tilfredsstillende fiskeri, set med vores øjne. Dog lå de fleste fangster og hug i bunden af søen og særligt blokkene 7-11 havde godt fiskeri!

Vi startede morgenen med velkomst kl 06.00, herefter blev dagens program gennemgået og de gængse regler oplæst.

Kl. 08.00 kunne finalen blæses igang og der skulle kun gå kort tid før de første hug begyndte at falde, men det var efter 30 min fiskeri at Thomas Freese kunne lande dagens første fisk, en Veluga på 19,75 kg.

Herfra tog fiskeriet rigtigt fat og blok 9 var opdelt i A og B og de to pladser kæmpede om at trække fisk ind. Kl. 10 kunne de på blok 12 melde fisk og en fin Beluga kunne indvejes til 24,4 og ny første plads. Generelt blev der taget rigtig mange 20+ fisk og feltet skubbede sig langsomt fremad.

Kort efter kunne Thomas udbygge sin første fisk med en hvid stør på 23,35 kg.

Kl. 13 kunne Emil Hyldgaard lande en af de gamle russere på hele 23,3 kg og placere sig på tredje pladsen og en time senere samme vægt på en hvid stør til samme fisker!

Kl. 18.00 indstillede vi fiskeriet for at indtage middag ved hytten i fællesskab. En rar pause i det ellers stormende og regnfulde vejr.

Stor tak til www.Mempolering.dk for at sponsorer maden til finalen.

Kl. 19.00 startede vi op igen og da klokken nåede hen mod 20.30 fik de rigtig travlt nede på blok 7!!! De ringede deres kontrollant op og meldte stor fisk, dog ikke hvor stor. Så da kontrollanten kom ned og så fisken, løb en medfisker mod kontrollantens bivvy for at hente den store vægt. En stor Beluga lå i vandkanten og en forpustet Jesper Jacobsen lå på knæ bag ved den.

Fisken blev vejet af….. 49,6 kg og kun 400g fra de magiske 50 kg. En solid fisk og ny førsteplads!

Glæden var naturligvis stor og kræfterne opbrugt hos fiskeren, der måtte ind og sidde efterfølgende.

Kl. 22.30 kunne Morten Arndt ringe kontrollanten op og meddele han havde stor fisk på blok 11 og en indvejning kort tid efter kunne vise en ny andenplads. 27,8 kg Beluga og stor tilfredshed hos fiskeren!

Herfra og frem til midnat blev der taget og smidt mindre og større fisk indtil Emil på Blok 9 ringede og bad om vejning. 30,3 kg Beluga lå nu i slyngen og Emil kunne nu placere sig i oversigten med den fine fisk.

Kl. 05.00 kunne Ronni på blok 5 lande en rigtig stor Sibirisk stør og den blev indvejet til 21,4 kg. Desværre blev billedet dårligt og fisken ikke målt, da der ikke var kontrollant tilstede, da fisken ikke var i kamp om placering, men kunne måske havde været en mulig DK rekord?

Kl. 07.00 ville Morten På blok 11 sin placering anderledes og kunne melde fisk og få indvejet en ny andenplads. 31,5 kg Hvid stør, en godt tyk fisk og den tredje 30+ fisk.

Herfra og frem mod slut blev der landet flere rigtig fine fisk og flere 20+’er indtil 10 min før slutfløjtet og Thomas på blok 9 kunne melde go fisk og en fin kamp senere, få indvejet en ny andenplads. Beluga på 33,15 kg!

Stillingen ved årets finale blev således.

1. Plads. Jesper Jacobsen, Beluga 49,6 kg.
Jesper fik trofæ, Trakker Armo V3 med overwrap og Levelite bedchair fra Huntershouse, fiskerejse til La Motta Seen, 6 måneders abonnement til Fisk og Fri, samt 5 kg Bait fra Vitalbaits.

2. Plads. Thomas Freese, Beluga 33,15 kg.
Thomas modtog 3 stk. Fox Warrior S stænger og et Fox Mr+ bidmeldersæt fra Sportdres, en Trakker transformer stol fra Huntershouse og 3 kg Bait fra Vitalbaits.

3. Plads. Morten Arndt, hvid stør 31,5 kg.
Morten modtag en Blackcat pellet stang og et Radical Big Pit hjul med flet line fra Zepco Europe, en Trakker transformer stol fra Huntershouse og 3 kg Baits fra Vitalbaits.

Kæmpe tillykke til jer alle tre.

Vil vil gerne sige en kæmpe tak til alle der har deltaget og støttet os igennem hele året. En stor tak til søerne for at ville deltage og være med i projektet!

Ialt blev der fanget 783,35 kg med et gennemsnit 19,10 kg i finalen og igennem Cuppen er der fanget 1.907,35 kg stør!

En særlig og kæmpe tak til alle vores sponsor for hvem vi uden ikke ville kunne gennemfører dette for jer.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse