fishing_zealand_logo

Roskilde Kommune med i Fishing Zealand samarbejdet

Roskilde Kommune er gået med i det sjællandske fiskesamarbejde Fishing Zealand.



– Vi er utroligt glæde for at Roskilde også har indset de mange fordele ved at gå med i Fishing Zealand, og vi ser frem til at projektet bare vokser og vokser i takt med flere og flere kommuner kommer med. Vi lægger ikke skjul på, at vores ambitioner for fremtiden er store. I Roskilde kommer Fishing Zealand bl.a. til at arbejde med vandløbsrestaurering, ungdomsarbejde i Put & Take søerne og selvfølgelig en masse spændende projekter i Roskilde Fjord, fortæller kommunikationsrådgiver for Fishing Zealand, Gordon P. Henriksen.

På rådhuset glæder man sig over deltagelse i projektet:

– Fishing Zealand er et genialt koncept. Vi booster turismeerhvervet indenfor den voksende lystfiskerturisme, vi får engageret skoleelever og unge med særlige behov og får samtidig bedre vandløb og flere fisk, udtaler Kim Raben (SF), der har været med til at løfte beslutningen igennem det politiske system og fortsætter:

– Roskilde Kommune har masser af spændende fiskeri at byde på. Med deltagelsen i Fishing Zealand, bliver Roskilde Fjord endeligt placeret på lystfiskerlandkortet.

Udover de sjællandske kommuner er en række lokale virksomheder med relation til lystfiskeriet også med i samarbejdet, det gælder bl.a. Ørsted Fisk og Golf, Simons Put & Take, Jan & Bos Lystfiskershop, Lystfiskerhjørnet og Svendsen Sport.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse