bluemagic_laks_15_6

Sæsonens største laks til Team Blue Magic

Jan Svenstrup fra Team Blue Magic er pt i Simris og havde onsdag en gæst med i båden, der fik sit livs laks fem minutter i lukketid!

– Mange både var ude i dag i Simris, men ingen let fiskedag. Den startede i dumme bølger, da vinden var drejet rundt i ny vindretning og dermed også en underlig strøm, der drillede os ved Davids Banke, hvor vi startede.

Der gik ikke længe inden før Jesper fandt fisk samme sted som i går. Så over middag og efter vi havde hørt om Jesper´s anden laks, byttede vi plads og sejlede derhen. Vi fiskede og fiskede, men ingenting. Jeg havde sagt til Rene, Michael og Leif, som havde fået turen i 60 års fødselsdagsgave, at vi kunne være heldige og få bid efter de første 5 minutter eller i sidste 5 minutter. Det sidste skete efter en lang dag.

-Vi fik først en undermåler og da klokken var 18.55 siger jeg: "Nu der 5 min fiske tid tilbage!" Kl 19…. VRÆÆÆL- Leif kunne nu i 65 minutter fighte en super stærk laks og om kap med de sidste solstråler og stolt slutte med at sige: "Det er min største fisk til dato og den bedste gave jeg har fået" Det var sæsonens hidtil største laks i Blue Magic – 15,6 kg, 116 cm smuk vandringslaks.

Læs mere om Jan Svenstrups trollingbedrifter på: 

 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse