find forsikring
aalestrup1

Simested Å leverer SUPER havørredfiskeri

Et gammelt mundheld siger, at havørrederne først trækker op i åerne på grundlovsdag, og det ser ud til at holde stik i år, for i weekenden efter grundlovsdag havde flere fiskere endelig held med anstrengelserne.

Lørdag aften fangede Dennis Jensen en flot havørred på 81 cm og 6,5 kg. og næsten samtidig landede Lars Hansen en fisk på 77 cm og 4,8 kg. Begge fisk blev fanget på flue.

Lars Hansen med en flot fisk på 4,8 kilo.

Søndag morgen blev disse fisk dog gjort til rene statister. Mikael Pedersen fra Rønde var på weekendophold i en af Aalestrup Lystfiskerforenings hytter sammen med tre fiskekammerater. Normalt fisker Mikael efter bækørreder med det lette tørfluegrej, men denne søndag valgte han at gå en tur med spinnestangen, og det var slet ikke nogen dum idé. Efter en solid fight kunne Mikael nemlig lande en super flot havørred på 97 cm og hele 12,2 kg.

Mikael Pedersen med den imponerende fisk på hele 12,2 kilo.

Søndag eftermiddag fangede Per Christiansen to flotte fisk på orm. Den ene på 73 cm og 5 kg, den anden på 76 cm og 5,6 kg.


Dennis Jensens fine fisk på 6,5 kilo

Endvidere er der blevet fanget flere fisk lige over halvmeteren i løbet af weekenden, så sæsonen må for alvor siges at være skudt i gang med maner. Og formand Søren Godsk fra Aalestrup Lystfiskerforening glæder sig over, at foreningens ihærdige arbejde på at forbedre fiskenes forhold i Simested Å systemet bærer frugt og atter engang bringer åen i top, når man skal kåre de danske havørredåer. Og som han siger … “Sæsonen er jo knap nok begyndt endnu …”

Fiske Avisen vil gerne benytte lejligheden til at lykønske alle de stolte storfangere. Stærkt fisket! 

Du kan løbende følge med i fangsterne på Aalestrup Lystfiskerforenings hjemmeside. Du kan besøge denne ved at klikke på nedenstående logo:

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse