smaabaadsfiskeren_hjerte

Småbådsfiskeren – brug hjertet til de flade

Småbådsfiskeren vil året igennem gennemgå aktuelle nyheder inden for småbådsfiskeri, herunder havmede, vragfiskeri og meget mere. Jeg håber også, at alle jer småbådsfiskere derude og kommende småbådsfiskere rundt om i landet vil tage godt imod siderne her, og I er mere end velkomne til at indsende info m.m. fra netop jeres område. I kan kontakte Småbådsfiskeren på mail: ocean-seeker@hotmail.com.

Brug hjertet
Ja, jeg må vel hellere som opstart på Småbådsfiskeren komme med en ultra hot nyhed. Siden jeg sidste forår havde et par gæster med i Warrioren efter fladfisk, oplevede jeg, at de som et forsøg havde taget kyllingehjerter med. Og da vi begyndte at løbe tør for børsteorm, monterede Morten et par strimler hjerte på krogen og fangede fladfisk! Den skulle jeg lige gå og tygge på. Ganske vist var de ikke lige så effektive som traditionel agn, meeen …

Så jeg har i al hemmelighed haft en håndfuld kyllingehjerter med på mine ture, og når børsteormene slap op, kom der denne nye agn på krogen. Det er efter ¾ års fiskeri med hjerter min erfaring, at specielt isingerne er glade for hjerterne og særligt de større af dem.

Læs hele Jesper Larsens artikel i januar-udgaven af Fiske Avisen, som kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul