flemmin_soenderskov_torsk_25_2kg

Småbådsfiskeri: Sejerne udeblev – torskene gik amok

Flemming Sønderskov fra havfiskegrej.dk var på jagt efter storsejerne på Nordsøen. Dem kunne han ikke finde, men han oplevede i stedet et fantastisk torskefiskeri med fisk op til 25,2 kg.


Efter en lang periode uden dage på vandet, grundet vejrguderne, skulle lørdag den 24. august blive dagen, hvor det store sats på sejfiskeri ud for Hirtshals løb af stabelen.

Jesper Lauest og jeg sejler som regel altid samme på Nordsøen i vores småbåde, som består af en Warrior 165 med en 70 hk Suzuki og en Raider 18 Fisherman med 140 hk. Sammen har vi webshoppen www.havfiskegrej.dk

Vores store passion er havfiskeriet, som oftest forgår på Nordsøen med udgangshavne som Skagen, Hirtshals, Hanstholm og Thyborøn. Skagen og Hirtshals har dog været de foretrukne de seneste par år.

Lørdag den 24. august så ud til at blive en god dag på vandet med hensyn til vind, strøm og bølgehøjde. Ugen op til blev vi enige om, at vi ville give andre ivrige lystfiskere chancen for at komme på havfiskeri i småbåd på Nordsøen. Via vores egen Facebook-gruppe ”havfiskergrej.dk” samt gruppen ”Gule Rev fiskere”, fandt vi 2 lystfiskere, der gerne ville med os på havet.
Vi mødtes på havnen i Hirtshals kl. 04.00 og sejlede ud små 45 minutter senere, meget forventningsfulde og med håbet om at finde de store sejer, som vi før har haft held med. Et lille skippermøde og et helt nyt vrag blev udvalgt. Et vrag, som vi ikke tidligere har besøgt, og som vi heller ikke har hørt om, at andre har affisket, så det var lidt spændende. Vi var jo slet ikke sikre på, at der var noget på positionen. Men vi havde dog en plan B med andre vrag, som lå i nærheden inden for 5-10 sømil.

Læs hele Flemming Sønderskovs artikel i Fiske Avisens oktober-udgave, som kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul