seabass_erik_simonsen_15_kg_grejonline

Stor havbars på Brøndum

I såvel Danmark som Norge er september en af topmånederne, hvis man vil fange store havbars. I Danmark foregår fiskeriet langs den jyske vestkyst ved høfder og små stenrev, og netop beliggenheden gør, at disse pladser næsten udelukkende fisker i perioder med stabilt vejr og rolige vinde.

Her i starten af september var forholdene endelige perfekte og den danske havbars pionér Erik Simonsen og hans venner har derfor fisket som gale i håb om at fange en af de store.
 
En af de bedste agn til store danske havbars er 27 grams Brøndum fra Magic Minnow og det var netop denne agn Eriks kammerat Anders Leth anvendte i mandags, da han tog på havbarsfiskeri nær Hirtshals sammen med sin svoger. Efter 3 timers fiskeri kastede en stor havbars sig over Anders’ Brøndum, og i de følgende ti minutter var der fuldt pres på grejet.

Efter dansk målestok var fisken gigantisk. Hidtil er der i alt fanget en håndfuld danske fisk over 3 kilo gennem årene, og denne fisk blev medlem af den eksklusive 3-kilos klub, da den tvang vægten ned på 3,3 kilo.

Erik Simonsen fra Grej Online fortæller, at fiskeriet generelt har været godt på det seneste. 3,3 kilos fisken er den største indtil videre, men der er fanget en del fisk omkring 1-1,5 kilo og en enkelt super fin fisk på 2,5 kilo er ligeledes blevet landet.

 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder




Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

træpillegrill
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul