find forsikring
kristian_keskitalo_12_2

Storgedder på Westin Platypus

Sidste år var Westin Jätte en af den de farligste woblere for storgedderne i de krystalklare svenske søer. Disse søer har en bestand af gigantiske gedder og den største var på imponerende 18,78 kg og blev fanget på en Westin Jätte. I år kandiderer en ny Westin wobler til at overtage titlen som den farligste.



Sidste weekend var den første uden is og det det fik en af Sveriges bedste fiskeguider, Kristian Keskitalo fra www.bigcatch.se, til at tage et par af sine venner med på søen. De trollede med seks stænger og blandt endegrejt var et par 190 mm Westin Platypus i farverne Drag Queen og Zombie. Første del af dagen gik langsom, dog med et par fisk og en mistet, som synes at være rigtig stor.

I løbet af eftermiddagen vente de tilbage til det område, hvor de havde tabt den store og straks var der et godt hug på den Drag Queen farvede Platypus. Denne fisk blev startskuddet til et hektisk fiskeri, der gav 10 gedder, alle fanget på Platapus. Fire af gedderne var over 100 cm og de største var på henholdsvis 10,3 og 12,2 kg.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse