find forsikring
striper_-_nuh

Striper fiskeri i Virginia, USA

Fiske Avisens dygtige lokalredaktør og alsidige lystfisker Nicolai Ulrik Hansen har været en tur i USA, hvor fiskeriet efter de smukke stribede bass blev testet.

 Mange tror at fiskeriet efter disse smukke, glubske og bomstærke fisk kun er kystrelateret fiskeri der kan bedrives på Amerikas østkyst, men som Nicolai så fremragende beskriver i denne artikel, så er der alternativer. Læs om det rent praktiske ved fiskeriet, krydret med beretninger om fights og fangster af gangske fine eksemplarer. Det er klart en fisk, som vi her på redaktionen, er blevet meget tændt på at bide skeer med, efter at have læst Nicolais beretning.

Artiklen er krydret med flotte billeder, er velskrevet og giver i den grad galopperende fiskefeber, så gør dig selv den tjeneste at slå op i juni-udgaven af Fiske Avisen, på side 16 og fordyb dig i fiskeriet efter de smukke fisk.

Du finder som sagt artiklen i den nyeste udgave af Fiske Avisen, som du kan købe hos din lokale grejbutik, bladkiosk, eller som abonnement hos os.

God fornøjelse


Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse