find forsikring
p1010473

Torsk på 37,87 kg fra Sørøya

Den belgiske lystfisker Michal Päsler fangende onsdag en torsk på ikkke mindre end 37,87 kg i Sørøya.

Fiskeriet ved Sørøya har også i år været helt fantastisk og Fiske Avisen bringer i næste nummer en lang rapport fra Sørøya om fiskeriet efter stortorsk.

Herunder en lille appetizer fra Jan Kristoffersens rapport.


Linen bliver slap, en stortorsk har hugget på min jigg ca. 80 meter under båden. Den tager nu et vildt udløb i ekspresfart nedad og stopper først, da den når bunden nede på 120 meter vand.

Her står den og samler lidt kræfter igen, mens den med kraftig hovedrysten prøver at få den store jigg ud af munden. Langsomt får jeg lidt line ind på hjulet. Den tager igen line, kun nogle få meter, men jeg er godt klar over, at her har jeg fået fat i en af de torsk, som jeg er kommet helt til Sørøya i Nordnorge for at fange.

Ny personlig rekord
Efter 20 minutter får jeg fisken op, og en ny PR rekord ligger i overfladen. Den vejer 25 kg, og der er stor glæde om bord, da det var i første drev ude
på en plads, som Jimmy har kaldt guldhullet, fordi de har taget så mange store fisk derude. Det ligger 10-11 sømil fra land, så vi kan kun nå herud, hvis vi har optimalt vejr. Vejrudsigten var god hele formiddagen,
så det blev til nogle fine fisk.

Glæd dig til flere historier og billeder af store torsk i Jan Kristoffersens rapport fra Sørøya i næste nummer af fiskeavisen.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse