find forsikring
trollingfiskeri-klintholmhavn

Trollingfiskere fisker igen fra Klintholm

Trollingfiskerne er nu begyndt at vende tilbage til Klintholm Havn efter forholdene er blevet forbedret.
Tilbage i 2017 begyndte fiskerne i Klintholm at forlade havnen, da det både var dyrt at sætte sin båd i vandet og hive den op igen selvsamme dag. Derudover var fiskerne trætte af bommene, som ikke fungerede og som af og til klappede ned over bilen eller traileren.
En af de fiskere, der dengang forlod havnen i frustration, var Steen Jensen fra Dianalund. Han forlod Klintholm til fordel for Rødvig.
– I Rødvig skal man være medlem af Småbådsklubben, og det koster 500 kr. om året. Derfra kan man sagtens komme ud og fange laks, fortæller han til SN.
Til sammenligning var det noget billigere end i Klintholm, hvor et 20-turs klippekort kostede 800 kroner. Heraf blev to klip brugt hver gang, hvilket svarede til 80 kroner.

Forholdene er blevet forbedret
Steen Jensen er nu vendt tilbage til Klintholm Havn, hvor han er det meste af det tiden, da forholdene ifølge ham er blevet klart bedre, efter de har fjernet bommene.
Dog tager han stadig ud fra Rødvig, og er fortsat medlem af Småbadsklubben, da han dermed får sine forsikringer billigere.
Dog undrer Steen Jensen sig over, at Vordingborg Kommune har købt og monopoliseret havnene i kommunen, da det grundet de få både vil være en underskudsforretning.
– Og da de lavede det dyre bomsystem, glemte de, at der er andre havne i nærheden. Som Rødvig, siger han til SN.

Trollingfiskerne vender tilbage i forbindelse med den nye sæson
Ejer af restauranten i Klintholm Havn, Morten Andersen, er selv trollingfisker og er med til at arrangere stævnerne i Klintholm Havn. Han hører derfor lidt af hvert fra fiskerne.
Jeg har hørt fra trollingfiskerne, at de er blevet meget gladere for at komme her. Det er godt, at de har fjernet bommene, siger han til SN.
Derudover fortæller han, at der kommer trollingfiskere i den kommende weekend.
Havnens afgiftssystem er nu som før bommene blev sat op, hvilket endnu ikke er blevet rettet på kommunens hjemmeside.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse