freddi_hansen_flynder

Tromsø – helleflynder fra egen småbåd

For 3. år i træk har Freddi og Michael fra Team Mette været en uge i Tromsø for at fiske helleflyndere fra egen småbåd. Freddi fortæller i Fiske Avisens august-udgave om turen, hvor jagten udelukkende går på størrelse og ikke antallet af helleflyndere.


Der går ca. 2 timer, så har jeg fisk. Vi ligger på ca. 15 meter, og jeg kan mærke, at den er større end den på 18 kg, jeg fik dagen før. Vi kommer hurtig ud på 50 meter, og det gør ikke så meget. Man skal bare vide, at den dybde, man ligger på, er den dybde, flynderen går på ved hvert udløb. Der går en halv time, uden jeg har fået noget line på hjulet, der er kun blevet mindre! Fisken står fast ved bunden – jeg kan ingenting gøre. Nu er det ved at gå op for mig, at det nok er en fisk over 50 kg.

Efter en time kan vi se den på ekkoloddet ca. midt i vandet, så det går den rigtige vej! Mens jeg står og tænker det, går den til bunden igen. Nå ja, hvad fan’, det er jo derfor, vi er her. Efter et par timer kommer den til overfladen. Vi får efter lidt tid en stor krog i munden på den og bagefter et reb om halen, og så skal jeg ellers love for, at den går amok.

Læs hele Freddis artikel i Fiske Avisen, der kan købes hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse