vejle

Vejle fisker 2019

Midt i april, vil hundredvis af mænd og enkelte kvinder, finde deres fiskegrej frem, iklæde sig praktisk tøj, tjekke at vaders stadig er tætte og begive sig til den skønne Vejle fjords kyster, for at deltage i Danmarks smukkeste fiske konkurrence.

I over 50 år har folk kappedes om, at lande den største havørred og vinde flotte præmier.

I året 1967, blev den første officielle ørreddags konkurrence afholdt i Vejle fjord, siden da har det været en årlig tilbagevendende begivenhed, som arrangeres af den lokale fiske klub Saltvandsfiskeren Vejle.

Konkurrencen, som strækker sig fra fredag den 12. april, kl. 15:00, til søndag den 14 april kl. 14:00, er ikke kun en konkurrence for den dygtige og heldige lystfisker, men det er også en konkurrence, hvor der trækkes lod om fine præmier, blandt alle dem, som har tilmeldt sig inden den 1. april.

Yderligere arrangeres der løbende over weekenden lotteri, fiskedam med mere, med mange skønne og flotte præmier, som er sponseret af lokale forretningsdrivende og fiskerirelaterede virksomheder fra hele landet.

Saltvandsfiskeren Vejle ville ikke have kunne klare dette arrangement, uden en uvurderlig støtte fra sponsorer over hele landet.

I år har denne støtte og opbakning gjort, at vi kan præsenter præmier, for en samlet sum af 150.000 kr.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret Vejle Fjords ørredfond, som uddeler midler til projekter, der kan være med til at støtte fiskebestanden i Vejle fjord. Sådanne projekter kunne for et eksempel være genopretning af vandløb, så der sikres gode gyde pladser for fjordens havørreder.

Saltvandsfiskeren Vejle er en klub, som værner om vores smukke fjord og vi håber på at rigtig mange vil støtte op om Denmarks smukkeste fiske konkurrence.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse