find forsikring
stoer2_stoercup3

Veloverstået heat 3 i Størcuppen

En flok velmødte fiskere mødte de tre kontrollanter i Herning Fiskepark, da tredje heat i cuppen blev afviklet lørdag d. 20. maj.

Vejret skulle vise sig at være ideelt for et godt fiskeri. Fra morgenstunden var det overskyet, kølligt og lettere blæsende, og hen på formiddagen slog det over i regn. Først på eftermiddagen blev skyerne mindre, regnen stoppede og solen kom frem og temperaturen steg. Så vejret var i den grad med fiskerne.

Der skulle hellere ikke gå mere end 10 minutter, før første råb om fisk lød henover lillesø. Og nogle minutter senere kunne Jørgen lande en flot beluga på 19,25 kg.

Sådan!! Så var cuppens tredje heat skudt igang.

Den næste time var der ikke mange råb over søen, indtil stilheden blev brudt af Kim, som fik en af søens mindste beboer i tale. En fin russer på 2,35 kg, ligeledes fra lillesø

En halv time herefter mente Per, at heatet havde brug for en ny fører-fisk. Og efter en rigtig fin fight kunne han lande en kampstærk beluga i lillesø, på 19,70 kg.

Kort efter lød endnu et råb over lillesøen, og denne gang var det Jacobs tur, også med en af søens beluga, denne på 17,50 kg. Men midt i, at denne bandit blev landet, blev der råbt “fisk” ovre fra gammelsø. Og en hurtig of nænsom udsætning af belugaen blev efterfulgt af en spurt over til Emil, som havde landet en russer på 4,95 kg. 

5 fisk på land før middag!!

Over middag lød der et “fisk” fra gammelsø, og som et andet verdensmester løb, blev der spurtet om til Klaus, der havde en fin fisk på krogen. En god fight og en beluga på 20,40 kg blev landet – en ny fører-fisk. 

Afstanden mellem fører-fisken og den foreløbige tredjeplads er ultra kort: 1,15kg!!

En times stilhed blev afbrudt af Kenneth, der efter en flot fight i solskin kunne lande en hvid stør på 19,10 kg.

Et tæt heat må man nok sige!!

Herefter blev søen endnu en gang larmende stille, lige indtil Jørgen igen havde hug i lillesø. Og da fisken kom på land, kunne det konkluderes, at det var den samme fisk, som han havde fanget tidligere. Søen beluga “fire finger”, som har et “håndaftryk” på den ene side er let at genkende. Vægten sagde igen 19,25 kg!

Herefter lagde roen sig over søen, og det var først et kvarter før cuppen blev blæst af, at heatets sidste fisk blev landet. Kim havde rykket plads, hvilket viste sig at være en god idé. En flot hvid stør blev landet på 18,45 kg.

Præmierne blev således fordelt:
1. Plads: Klaus, beluga 20,40kg
Klaus får bait og trøje fra magic carp samt en Trakker padded mat
2. Plads: Per, beluga 19,70kg
Per får bait fra sportcarp og single stang setup fra prologic
3. Plads: Jørgen, beluga 19,25kg
Jørgen får bait fra Vitalbait

Vi, fra Størfiskeri.dk, vil gerne takke søejer Heinrich for lån af søen og deltagelse i størcuppen. Endvidere skal der lyde et tak til deltagerne, som holdte humøret højt og viste stor respekt overfor fightende medfiskere! Alt i alt, et rigtig spændende og tæt heat i Herning Fiskepark

Tak til sponsorerne

http://magiccarpbaits.dk
http://www.prologicfishing.com
http://trakkerproducts.co.uk
http://www.sportcarp.cz
http://www.vitalbaits.com

Mikkel Riis Christensen
Størfiskeri.dk

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul