find forsikring
skjern-aa-lystfiskerfestival

Vil du med på lystfiskerfestival?

Skjern Å Lystfiskerfestival finder, for fjerde gang, sted i Skarrild ved Skjern Å i weekenden den 6 og 7 juni 2020. Vi vil gerne invitere dig med.
 
Som vanligt satser vi på et par dage, hvor grejbranchens store og små navne præsenterer grejnyheder, og grej der kan få tænderne til at løbe i vand hos enhver lystfisker. – Hvor gæsterne kan opleve kendte fluekastere og dygtige fluebindere. – Hvor oplevelser, events, workshops og foredrag sætter krydderi på en weekend med socialt samvær og hygge.
 
Festivalgæsterne vil igen have mulighed for fællesspisning, og overnatning i festivalcampen i sommerhus, bed and breakfast eller på det nærliggende hotel Skarrildhus.
 
Bag festivalen står Lystfiskerforeningen af 1926 i samarbejde med, Herning Ikast Lystfiskerforening, Silkeborg Fluebinderlaug, lokale foreninger – og hvem der eller måtte have lyst til at være med?
 
Et eventuelt overskud fra festivalen, går ubeskåret til vandpleje og ophjælpning af de vilde laksefisk i Skjern Å-systemet. Overskuddet fra sidste festival er netop blevet omsat til nye store gydebanker til glæde for Skjern Åens vildlaks. 
 
Har du lyst til at være med på festivalen som udstiller, aktør, fluebinder eller fluekaster, så send gerne en mail med lidt tekst om dig selv og et par billeder til brug for online marketing og hjemmeside.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse