find forsikring
lakseturcanada

Vildt laksefiskeri i Chilliwack River

Den bedste dag ever!!! Aldrig har vi oplevet et fiskeri som i dag.

Det overgår alle de øvrige oplevelser gennem ni ture til dejlige Chilliwack river.

Sædvanen tro tog vi op til Rangers Run og gik ned gennem skoven. Dan havde lavet laksesalat og der var nybagte boller i tasken. Der var glat og smattet efter nattens regn, og vi var spændte på hvordan floden ville se ud – DEN VAR PERFEKT. Tilpas vandstand og stærk strøm, næsten fuld sigtbarhed i floden. Vi havde hele stykket for os selv, og efter at have samlet brænde og tændt bål i vores lille lejr, slog vi igang.

Alle fik fisk indenfor 5 minutter og nogle tre kast 3 fisk. Mængder af sølv laks langs kanten og på vej op over stenene i det fossende vand. Kongelaks i de dybe passager og fisk på hele tiden, Chum laks imellem dem og i perioder masser af dem. I alt stærkt strømmende vand var der Sølv laks på de lave stryg og i toppen af pools, medens Kongelaksen og Chum gik i den stærke strøm og rundt og de store sten.

DER VAR FISK ALLEVEGNE og vi er fuldstændig smadret i kroppen og euforiske i sjælen. Da vi kom hjem var det på hovedet i jacuzzien og få kroppen tilbage til noget der ligner normal.

Nu står det på en mega bøf kreeret af Dan og måske en enkelt diplomatico rom til at fejre denne helt specielle dag

– og der er en dag mere i morgen 🙂

Læs mere om de fires lakseeventyr HER!

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse