find forsikring
baadeibella2010

Vind billetter til Både i Bella

Fiske Avisen har en stand på Både i Bella 2010, som afholdes fra den 27. februar til den 7. marts. Vi sætter 10 adgangsbilletter på højkant.

Fiske Avisen er i gang med at lægge de tidligere udgaver af  avisen på nettet. Så har du altid alle de gode historier, artikler, tips og tricks lige ved hånden, hvis du nu lige står og mangler den artikel om fiskeri på Cuba, instruktionen til en særlig knude eller bindebeskrivelsen til den effektive kystflue.
De gamle arkiver ligger tilgængelige i et online system, hvor du kan bladre i avisen på samme måde, som du er vant til med den almindelige avis. Du kan samtidig lave søgninger på kryds og tværs af de enkelte udgaver. Du har adgang til arkivet gennem vores hjemmeside www.fiskeavisen.dk
Spørgsmålet er nu, hvor mange aviser er indtil videre tilgængelige på nettet? Du skal angive nummeret på den først tilgængelige udgave og nummeret på den sidst tilgængelig udgave. Svaret sendes til info@fiskeavisen.dk eller Fiske Avisen, Rosenvangs Allé 250, senest den 15. februar 2010.
Vinderne får direkte besked og tilsendt billetterne før næste udgivelse, så de kan nå at komme ind på messen.

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse