find forsikring
invester krypto

Sådan investerer du i kryptovaluta

Kryptovaluta (eller crypto/krypto) er en digital valuta. Kryptovaluta kan ofte anvendes til at købe varer, ydelser eller tjenester for. Men størstedelen af dem som har, eller køber kryptovaluta, anvender krypto som en investeringsmiddel.

Man handler kun med kryptovaluta med det formål at skabe profit, da der ofte er udsving i kurserne. Ved at shorte eller longe disse cryptos, kan man nemlig lave profit eller afkast, uanset om kurserne stiger, eller tilsvarende falder.

Den mest kendte kryptovaluta, og som mange også vælger at anvende som betalingsmiddel er bitcoin. Bitcoin svinger også meget, men er for tiden mest opadgående.

Når man vil handle eller investere i disse kryptovalutas, er der mange muligheder. Typisk vælger man en handelsplatform, når man gerne vil investere, og ikke mindst opbevare sinde kryptovalutas sikkert. En anden ting der er tilfælles for disse platforme, er at man oftest kan få en langt bedre renteafkast på at have sine cryptovalutas stående i sin wallet (krypto bank konto).

Der findes i dag godt og vel 15.000 forskellige kryptovaluta, og det kan være svært at finde ud af hvilke der kan være gode at investere i. 

Er du interesseret i at lære mere, eller i at komme igang med at investere og forhåbentlig tjene penge på kryptoinvestering? Så smut over på cryptopro.dk og lær mere om hvordan du kommer igang med at invester i kryptovaluta

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse