julie_gedde_steven_sander

Debuttur: Girls guide til gedderne

Steven Sander Jensen fra Team Wild Out tog i august sin kæreste Julie med på dørgetur efter gedder for første gang. Læs Julies egen oplevelse om det at komme på fisketur her:

Turen startede derhjemme, hvor vi pakkede bilen med alt det grej, vi skulle bruge til denne tur – og der var en del må jeg sige!
Vel ankommet til søen, parkerer vi bilen og får læsset tingene i båden, sat stangholderne på hver side af båden, nettet i bunden af båden og stængerne lader vi ligge, indtil vi er ude på vandet.
Nå, men vi får sejlet ud, tjekker på ekkoloddet om der er fisk, og får rigget stængerne til med forskellige woblere og gummifisk, så får vi sat dem i stangholderne, nu sker der så det sjove !
Der bliver sat nogle gule og sorte plastik “kasser”(paravaner) på når man har kastet ud, de trækker vores agn ud til siden, så vi fisker i en vifte.
Men vi får den første fisk på krogen som Steven syntes jeg skal prøve at hive i land, desværre mister jeg den 🙁
Dog går der ikke længe, så har jeg allerede landet de næste to fisk på 5+ !! Det er første gang jeg skal fighte gedder, og jeg må sige, at det var noget af en oplevelse, den fighter hidsigt i forhold til andre fisk jeg har prøvet ! Men det er lige mig ! Jo mere øm jeg er i arme og kroppen, dagen efter, jo federe har det været på vandet syntes jeg !!
Alt i alt var det en førstegangstur mht. alt for mig !! Jeg har heller aldrig fightet fisk fra båd før, og det var da bestemt også en udfordring at hive en fisk ind, når man samtidig skal holde balancen ! Men sjovt var det , og hyggeligt !!
Var jo i det bedste og mest lærerige selskab, nemlig med min kæreste, som er så god til at lære mig hvordan jeg skal gøre!!
Den mulighed han giver mig ved at tá mig med ud og fiske, er jeg evigt taknemlig for.
Mvh. Julie.

Steven Sander Jensen og resten af holdet fra Team Wild Out kan følges på facebook-side her: https://www.facebook.com/TeamWildOutDK

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul