find forsikring
fiskeguidenfluefiskeri07

FISKEGUIDEN – Fluefiskeri for begyndere

Endnu et afsnit af youtube successerien FISKEguiden er netop udkommet. Denne gang omhandler det fluefiskeri og grej, metoder og teknikker gennemgås grundigt for alle dem der har planer om at komme i gang eller eller lige er startet på fluefiskeriet.

Gordon P. Henriksen og Niels Vestergaard er taget til Ørsted P&T ved Roskilde, og hygger sig med fluefiskeri lidt fluebinding og en masse tips og fiduser, så seerne trygt kan kaste sig ud i fluefiskeriet mange facetter. Gordon gør det nemt og overskueligt at forstå grejsammensætning, fisketeknikker og fluebinderiets glæder samtidig med at Niels sætter sit helt særlige og flotte præg på filmen, som bl.a. andet inkluderer nogle helt fantastiske droneoptagelser hvor vi ser ørrederne jagte fluerne fra et unikt fugleperspektiv.

– For mig er fluefiskeri noget ganske særligt, forklarer Gordon. – Det er som om alting bliver lidt mere intenst og nærværende når man fluefisker. Kastet kræver fokus og koncentration, fluen er særligt udvalgt og måske hjemmebundet og kontakten med fisken gennem fluelinen når den hugger er så direkte som det kan blive. Jeg elsker at fiske med flue og håber at denne film kan være med til at få en masse folk til også at få øjnene op for fluefiskeriet mange glæder, slutter han.

Du kan finde flere afsnit af FISKEguiden på Danmarks Sportsfiskerforbunds youtubekanal eller på www.fiskeguiden.info

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse