gordon_low1

“Fisketegn” – nyt udendørsprogram på Radio24syv om lystfiskeri

Få danskere ved så meget om at fiske, som Gordon P. Henriksen gør. Han startede som syvårig med at fange en lille bluegill sunfish i Lake Butler i USA – og siden har han ikke set sig tilbage. Blandt hans meritter findes blandt andet en periode som fiskeguide i Florida, produktion af fiskefilm samt genrestudier i lystfiskerlitteratur og formidling. Kort sagt; Gordon P. Henriksen er lig med lystfiskeri. 
 
I premieren på “Fisketegn”, som udsendes i morgen lørdag den 29. april, kl. 10.05 (men som allerede kan hentes som podcast på linket nederst i denne mail), er Gordon P. Henriksen på fisketur med komikeren, skuespilleren og multitalentet Mick Øgendahl. Og selvom det hedder sig, at alle lystfiskere er løgnere, så fanger de to lystfiskere altså så kolonorm en gedde, at man ikke tror det muligt. Heldigvis er der fotodokumentation af fangsten, som fint matcher det dramatiske lydbillede af gedden der bidder på krogen. Man kan næppe tænke sig en bedre og mere dramatisk premiere.
 
“Fisketegn” er programmet som både garvede, debuterende og ikke-erkendte lystfiskere kan finde inspiration, tips og tricks i. Og så er det samtidig et charmerende samtaleprogram hvor et menneske portrætteres på effen vis, så selv hvis man ikke bryder sig om lystfiskeri, er der grund til at lytte med.
 
“Meget af vores radio bliver jo til i et radiostudie, så det er rart at kunne tilbyde lytterne et program der udspiller under en åben himmel. Samtidig er det vores klar fornemmelse, at lystfiskeri er ved at blive en kæmpe dille, så det er såre naturligt at Radio24syv nu byder ind med et program som tager afsæt i friluftslivet med fiskestangen,” siger programchef Mads Brügger. Han suppleres af Gordon P. Henriksen, der siger:
 
”Samtalerne på en fisketur kan være noget ganske særligt. Fiskeriet giver et umiddelbart fællesskab, selv med en person man netop har mødt, og omgivelserne i det fri er de perfekte rammer for de lidt større tanker og dybere samtaler. Og så aner man ikke hvad dagen og fiskeriet bringer og hvor programmet ender.”
 
Som sagt kan lytterne møde Mick Øgendahl i første udgave af “Fisketegn”, og længere fremme venter der medvirkende som Jesper “Jokeren” Dahl, Maise Njor og Eske Willerslev.

Hør første udsendelse her: http://www.radio24syv.dk/programmer/fisketegn/16865817/mick-oegendahl-gigagedder-paa-tissoe

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri
Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul