find forsikring
oresund_27_2_2011

Mange torsk på Øresund netop nu!

Lørdag den 26. februar havde budt på mange torsk til de bulefiskene turbåde som grundet den hårde strøm var de eneste turbåde der kunne fiske de klassiske torskepladser nord for Helsingør.

Samtidig betyder østenvinden at mange garnfiskere fortrænges så der var nærmest dømt kalas i den periode. Fiske Avisens Øresunds redaktør Nicolai Ulrik Hansen var med Skjold på formiddags turen den søndag den 27. februar.

Det var mere eller mindre samme billede som dagen før. En del strøm og rigtig mange torsk, dog primært mindre fisk op til 2-3 kg. På Skjold var de største tre fisk mellem 7-7,5 kg og stort set alle havde tunge poser med hjem i dag.

Lars Pryds, skipper på Nadia gjorde det også rigtig godt og fik, udover mange torsk på 1-4 kg, også landet 3 målere på formiddagsturen.

De drivfiskende både måtte forrykke fiskeriet til enten kobberværket hvor der i dag var mange sild eller Ven hvor strømmen var mere medgørlig. Ved Ven fik bl.a. Arresø med Karsten Kure som skipper i dag  50 pæne torsk på formiddagsturen.

Strøm og vind er faktorer der sætter sit præg på fiskeriet – lige nu er det godt, men hvem ved hvor længe? Vi krydser fingre for at Øresund får et opsving i marts!
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse