find forsikring

Betingelser

Bare lige for en sikkerhedsskyld…

Vi er stor fortaler for et sobert website og vi respektere alle diskutioner, så længe det holdes i en konstruktiv og god tone. Til gengæld har vi ingen sympati for dårlig kommunikation og disse indlæg vil blive fjernet.

Vi håber selvfølgelig at alle vil respektere nedenstående betingelser.

 

Betingelser

Du accepterer, at ikke skrive eller uploade nogen delvist eller fuld nøgen, ulovligt, hadefuldt, diskriminerende, pornografiske eller seksuelle billeder, tekst eller andet indhold til eller via tjenesten.

Du er ansvarlig for at holde dit password og login oplysninger utilgængelig for andre.

Fiske Avisen har ingen tolerance for anstødeligt indhold og kan lukke din konto når som helst.

Profil

Du accepterer ikke at bruge nogen firmanavne, ord, slogans eller andre navne, der er relateret til eller registreret i henhold til en lov i noget land.

Du accepterer at du ikke må uploade noget indhold på din profil, der kan krænke enhver person og / eller selskabets rettigheder.

Profil beskrivelser eller anden tekst, der er indeholdt i din profil må ikke indeholde domænenavne eller URL’er til websider, seksuel implicit eller eksplicit indhold.

Billeder

Du accepterer, at ikke uploade billeder med nøgen eller på anden måde seksuelt indhold. Du accepterer, at du ejer alle rettigheder til indhold, som du uploader.

Du accepterer, at du ikke krænker nogen copyright eller anden ejendom love med indhold, herunder, men ikke begrænset til billeder og tekst, du uploader til hjemmesiden.

Rettigheder

Du giver Fiske Avisen ret til at bruge dit indhold i enhver markedsføring materiale vedrørende Fiske Avisen eller eventuelle tilknyttede websteder fra Outdoor Group.

Annoncering

Ved at acceptere disse vilkår og betingelser, må Fiske Avisen vise dig reklamemateriale og kampagner i hele tjenesten.

Cookies

De cookies vi anvender på siden er for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger Google Analytics til sporing og statistik.

Sanktioner

Hvis disse Vilkår og betingelser ikke følges nøje, har Fiske Avisen rettighederne til at lukke din konto uden varsel, og du vil ikke have mulighed for at holde Fiske Avisen ansvarlig for eventuelle tab

 

 

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse