find forsikring
jans_lystfiskershop

1017 fladfisk til Jan og Bos Fladfiskecup

60 deltagere havde tilmeldt sig til Fladfiskecuppen den 6/11 fra Helsingør. De var fordelt på de 3 både, Sværd, Nadia og Havstrygeren.

Der var et glimrende fiskeri hele formiddagen lidt nord for disken. Især var rødspætterne i hugget. Nichlas Iversen tog den største på 1,1 kg. Der var hård kamp om de 23 finalepladser. Rødspætter gav 3 point, ising 2 point og skrubber 1 point, alle skulle mindst måle 27 cm.

På Nadia havde Nichlas Iversen og Brian Ahlers super fiskeri og sluttede begge med 74 point. På Hanne Berit havde Michael Lorentzen 81 point foran Cees Vader med 71 point. På Sværd havde Brian Jensen 64 point. Så der var lagt op til en spændende finale. Finalen blev fisket fra Sværd om eftermiddagen, og her havde vi også et godt fiskeri, men ikke så godt som om formiddagen.

Det blev hurtigt klart, at det ville blive en meget tæt finale. Der blev brugt godt med børsteorm, helst nye på i hvert kast, det gav flere hug og større fisk. Det kan ikke nytte noget, at stå at spare på ormene, for så kører de andre bare fra. Det blev en meget spændende finale med Cees Vader som vinder med 46 point, og på anden pladen med 44 point kom Brian Jensen, på 3 pladsen kom Michael Lorentsen med 43 point, sidste års vinder Martin Hubert blev nr 4, også med 43 point, men Michael havde fanget flere fisk.

På de følgende pladser kom Lars Kongsted med 42 point og Jan Kristoffersen med 41 point, tæt forfulgt af Brian Ahlers også med 41 point. Samlet blev der fanget 1017 fladfisk under hele konkurrencen, det må siges at være flot. Største Rødspætte i finalen tog Svend Åge Madsen på 800 gram.

Der afholdes Fladfiskecup igen næste år den 4/11 2012. Med følgende både: Sværd-Nadia og Hanne Berit. Som noget nyt vil Hanne Berit sejle om eftermiddagen med de af taberne, som har lyst til at deltage i en taberkonkurrence. Der har gennem årene været mange, som også gerne ville ud, når man nu var i Helsingør, ikke mindst de jyske venner nordfra. Der vil også her være fem præmier og en præmie til største fladfisk. Det vil koste kr 200,- at deltage på denne konkurrence. Tilmelding kan allerede nu ske til Jans Lystfiskershop.
Tlf 35 26 89 70 eller på mail. jan@janslystfiskershop.dk

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse