124cm_127kg_westin_platapys

124 cm gedde på Westin Platypus

Ronny Andén, der er professionel fiskeguide, toppede sin sæson i sidste uge, da en af hans klienter fangede en kæmpe gedde på 124 cm og 12,7 kg. Ligesom flere andre store gedder i år, blev det fanget på en Westin Platypus.

De to brødre Robert og Ronny Andén er blandt de mest erfarne fiskerguider i Skandinavien. I alt har de guidet fuldtid i over 50 år med gedde, aborre og sandart som deres foretrukne arter. Det meste af fiskeriet foregår i ferskvand eller i de store brakvands flodmundinger nær Stockholm.

Siden slutningen af maj har fiskeriet været "rødglødende" og de kunder, der har fisket med de to guider, har fanget både mange og store gedder. Der har været dage med fire fisk over otte kilo, og fiskeriet toppede i sidste uge, da en af Ronnys kunder fangede gedden på 124 cm / 12,7 kg. Samme dag havde Ronny selv fanget en 9,6 kilos gedde.

I slutningen af maj var gedderne inde på lavt vand og her var Westin Jätte Shallow Runner 17 cm dødbringende. Senere, da fiskene gik ud på dybere vand, var begge størrelser af Platypus woblere samt den nye 19 cm Westin Jätte særdeles effektive.

I mange år har 17 cms Westin Jätten været favoritagnen på Ronny og Roberts både. Ifølge Ronny vil den nye 19 cms Westin Jätte bliver lige så populær. Det har en god størrelse, og selv begyndere er i stand til at bruge den store størrelse, samtidig med at silhuetten er virkelig kan trigge de store gedder på dybere vand.

I løbet af de sidste uger har de bedste farver været Concealed Fish, Red Tiger, Goldwing og Tiger.

Se mere om Andén brødrene på http://www.andensfiske.se.

Husk at du selv kan tilmelde dine predatorfangster til Fiske Avisens Westin Predator Cup.

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse