trollinglaks_24_3dieter-schmidt

24,3 kilos rekordlaks til tysker

Dieter fortæller selv om fangsten:

Den 9. maj var en lovende trollingdag med let vind og lidt skyet. Allerede ved middagstid havde vi allerede haft en god dag, men vi besluttede os dog for at give det en time mere. Efter 15 minutter fik vi et hug på en af downriggerstængerne. Det første udløb var ikke vildt, så vi tænkte at det var en mellemstor laks.

Men så begyndte festen og laksen kæmpede i alle retninger og dybder. Da vi så halen og rygfinnen i overfladen første gang, blev vi klar over, at det ikke blot var en endnu en ”stor” laks. Alle stænger og downriggere blev taget op og motoren blev sat i frigear. Efter ca. 45 minutters intens kamp, var den ved at være træt, men vi var klar over at vi formentlig kun fik én chance til at nette den. Den opgave klarede min kammerat Stephan dog perfekt og hvilken herlig følelse endelig at have laksen i båden.
 
Laksen blev i øvrigt doneret til lokalsamfundet og byens borgmester vil havde den fremvist i en lokal restaurant, så lystfiskere der besøger byen har mulighed for at beundre kæmpen. 

 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse