lars_spring_4_2_kg_fjordtilfjord2011

4,2 kilos fører Fjord til Fjord

I går havde de været ved Kobberhage – her var der også flere fiskere end fisk. Det nærmeste de kom det forjættede mål, var beretninger om to efterfølgere,  som skulle være omkring de 5 kg. Strategien i dag var fiskeri med levende tobis hentet på Århus havn – de banede også vejen for vinderfiskene de foregående år.

Kl. 20 fik vi igen forbindelse til ham, men kun få sekunder inden forbindelsen døde ud – det lød dog,som om han foreløbig ikke var konkurrencedygtig

Ved middagstid fik vi en melding fra Claus Mogensen. Han havde overnattet i Randers Sportsfiskerklubs hus 50 m fra stranden ved Gjerrild Klint. Han var vågnet op til en livlig morgen – ikke skabt af fisk – men fiskere. Rygtet om den foreløbig største fisk var åbenbart nået rundt. Claus fiskede 1½ time i flokken inden han tog nogle få kilometer sydover til Hjembæk, hvor han havde det hele for sig selv. Fiskene udeblev desværre også, så efter et par timer blev Fornæs målet, og her delte han kun fiskejagten med to flokke marsvin, som tumlede rundt formentlig efter sild. Her blev det heller ikke til fisk.

Marc Sievers og Rasmus Mølvadgaard startede tidlig morgen med en tur til Bønnerup havn for at fiske tobis til agn. Det lykkedes ikke – så Gjerrild klint med de mange folk blev første mål. Mange fisk var der ikke, men de blev da vidne til at Martin Frederiksen kl. 6 i morges fik en fin 2,6 kilos fisk, som nu indtager 2. pladsen i konkurrencen. Kort tid efter gik turen ”hjem” til Salten ved Mariager Fjord hvor Bombardo grejet blev rigget til – og det gav god kontakt til flere fisk – bl.a. en velkonditioneret 50 cm fisktil Rasmus, som her først på eftermiddagen er på vej til Indvejning. Marc har haft kontakt til et par pæne ca. 60 cm fisk, som slap kort før landing

Også Randers Fjord er rimelig tæt befolket – på sydsiden går mange ved Stenrevet. Lars Hougaard og vennerne var fra tidlig morgen på plads lidt længere inde i fjorden. Trods koldt vejr og vand var der rimeligt liv i fiskene – foreløbig  otte stk har været på land, hvoraf den største er omkring 1½kg, men med en tvivlsom konditionsfaktor.
Kl. 21 var det blevet til nogle flere mindre fisk, men ikke noget der var værd at lægge på vægten

Nicklas Vestergaard hentede i går en 1,8 kilos fisk fra Randers Fjord. I dag var han der igen – denne gang på Stenrevet sammen sin far og en kammerat – og havde igen oplevet godt fiskeri med en fisk på 68cm og 2,9 kg. Der blev regnet intenst, men konklusionen blev en for lav konditionsfaktor, så det var ud igen. Hans far Brian Vestergaard fik samme oplevelse med en fisk på 70cm, som også var meget tæt på at nå de 1,0 men også den fik lov til at svømme igen. Derudover var det blevet til nogle målsfisk.

Kl. 19.30 var der kommet både flere folk og fisk ved Grejbiksen. Jørgen Christensen var lige ankommet og havde afleveret konkurrencens nok smukkeste fisk på 63 cm og 3,1 kg – stor nok til en 2. plads i konkurrencen. Den var taget på et kobberfarvet 10g filurblink området omkring Rugård Camping hvor fynboen havde flyttet campingvognen op og således havde let adgang til kysten. Jørgen kunne i øvrigt fortælle at det var svigersøn Mik (ansat ved Grejbiksen) der for nogle år siden havde fået ham i gang med at svinge en fiskestang – så han har nok fået nogle gode tip.

Karsten Nørgaard var også oppe at lægge en mindre fisk i fryseren – hentet i Horsens Fjord, hvor han og vennerne havde fisket begge dage med større fisk omkring 45 cm. Der havde på et tidspunkt været tilbud fra større fisk, men de var mere interesserede i bombardoflåddet end fluen – og den kombination er svær. Et hurtigt skift til blink gav flere hug, men ingen på land.

Senere på aftenen rykkede hele hierarkiet sig, da Lars Spring mødte op med en fin fisk i god kondition på 4,2 kg og 70 cm,

Top 10 – lørdag aften:
1 4,24 70,1 Lars Spring 1,23
2 3,73 71,1 Leo Juul Nielsen 1,04
3 3,10 62,5 Jørgen Christensen 1,27 
4 2,59 63,3 Martin Frederiksen 1,02
5 1,83 56,3 Nicklas Vestergaard 1,03
6 1,77 53,4 Casper "Troldmanden" Pedersen 1,16 
7 1,64 54,0 Søren Knudsen 1,04
8 1,53 50,4 Christian Bøgh 1,20
9 1,37 51,3 Svend Erik Funder 1,01
10 1,35 46,1 Rasmus Lykke Mølvadgård 1,3

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse