bornefodselsdag_put_and_take_soen

Børnefødselsdag ved put and take søen

Put and take søerne er gennem årene blevet skueplads for et stadig stigende antal events og arrangementer såsom kurser i fluekast, konkurrencer og klub- og foreningsture. I mine øjne er der dog en event, som i særdeleshed bidrager til at få flere børn og unge ud at fiske og skabe en anderledes dag for ungerne, og det er at afholde børnefødselsdagen ved put and take søen.


Put and take vande findes i adskillige udgaver, og mulighederne ved de enkelte søer varierer fra sø til sø. Men én ting bør være uanfægtelig. Det handler om at give de pågældende børn og unge en hyggelig stund sammen udendørs i noget, der for mange børn er uvante omgivelser.

Det krav vil jeg påstå kan indfries ved samtlige landets put and take søer, for det handler om at afstemme forventningerne til fiskeriet og arrangementet, man ønsker at afholde. Skal det være en fødselsdag for de unge med fokus på seriøst fiskeri, eller skal det snarere være lidt fiskeri med en vis sandsynlighed for fangst og med tid til kagemand og boller?

Hvor nogle put and take vande tilbyder fuldt overdækkede faciliteter med borde og bænke, varme pomfritter og afkølede sodavand, så kan andre tilbyde fiskeri i deciderede børnesøer med større chance for fangst eller fiskeri i særlige omgivelser eller efter eksotiske arter som stør.

Med andre ord kan de fleste put and take søer diske op med spændende oplevelser til en underholdende børnefødselsdag, og det er altså med andre ord op til forældrene at finde en sø, der passer til den type børnefødselsdag, de ønsker at afholde.

Læs hele artiklen i Fiske Avisens juni-udgave, hvor du også kan se, hvordan du i vores tegnekonkurrence kan vinde din helt egen børnefødselsdag i en put and take sø.

Køb Fiske Avisen hos din grejhandler, bladkiosk eller i abonnement her på siden.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse