rygstribetpelamide

Claus “Fiskekortet.dk” satster på minitun

Næste kapitel om tunfiskeriet i Nordjylland starter nu på torsdag den 20. september. Vejrudsigten lover stille vejr, så nu skal det prøves igen.

De sidste par år er de første tun gået i bundgarnet mellem den 17. og 21 september og 4 uger frem. I år er ikke anderledes! Jeg har her til aften talt med bundgarnsfiskeren i Skagen, og han fortæller,  at der i søndags gik 8 tun i nettet. De vejede til sammen 26 kg. Det vil sige en gennemsnitsvægt på 3,25 kg. Det er 450 gram større end den svenske rekord.

Torsdag eftermiddag sejler jeg fra Rønnerhavnen ved Frederikshavn og forventer at fiske og overnatte i Skagen indtil søndag. Alle dagene vil min Facebook-side blive opdateret med nyheder og stemningsrapporter. Du kan følge med her: http://www.facebook.com/pages/Fiskekortetdk/125022300932374

Har du lyst og mod på at være med på dette pionerfiskeri, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig. Jo flere vi er, jo større er chancen for succes :o) Allerede nu er vi en håndfuld småbåde, der overnatter i Skagen, så det bliver nok en hyggelig weekend!

I samarbejde med Garmin udlodder jeg et gavekort på kr. 5.000,- til den første lystfiskerfangede tun i Nordjylland. Gavekortet kan bruges til køb af Garmins produkter hos www.fiskekortet.dk. Derfor: Er du så heldig at fange en tun, skal du kontakte mig på 40 74 31 20, umiddelbart efter din fangst.

Knæk og Bræk

Claus Sørensen ”Houdini”
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse