find forsikring
find forsikring
dm_fladfisk_2012

DM i fladfisk 2012 åbner for tilmelding

For tredje år i træk arrangeres der DM i Fladfisk fra Onsevig Havn.

Stævneledelsen glæder sig over de gode tilbagemeldinger, der har været fra stævnet sidste år, og man vil gøre sit yderste for at det bliver mindst lige så godt i år.

Interessen for stævnet er stigende, alene på havnens hjemmeside oplever man i år dobbelt så mange daglige læsere som på samme tidspunkt sidste år, ligesom der har været et stort antal henvendelser især fra folk, som ikke tidligere har deltaget.

– Vi kunne have en bekymring om, hvor mange både der kan deltage. I 2010, hvor vi ingen erfaring havde, satte vi grænsen omkring de 80 både, det forløb fint. I 2011 var der 122 både, det forløb også fint. Vi tror, at vi med lidt omrokering af de fastliggende både kan have 150 både uden problemer, men vi har besluttet at vi ikke vil se det som et problem, før vi ser hvor mange der tilmelder sig, lyder det fra stævneledelsen.

Reglerne
Der har været debat omkring starten om morgnen, om hvordan den kan gøres mere sikkert.

– Vi har gennemgået nogle af de situationer der var, og grundlæggende har der været tale om dårligt sømandskab. Derfor vil vi informere mere om, hvordan man skal forholde sig under starten, således at den kan afvikles sikkert. Fiskeområdet har ligeledes været debatteret, vi har undersøgt mulighederne for at indsnævre området, men vier kommet til den konklusion, at fiskeområdet igen i år vil være frit, udtaler Per Dan Petersen fra stævneledelse og fortsætter:

– Laver vi en regel om, at der kun må fiskes herfra og hertil, vil det også kræve, at vi kan overvåge grænserne, og det har vi ikke midler eller udstyr til. Desuden vil vi gerne undgå unødige diskussioner om, at ham og ham var over grænsen. Spørgsmålet har været oppe, især omkring pighvarrerne, men vi kan med glæde fortælle, at de også er lige ud for havnen. Efter at vi har lært, hvordan de fanges, er de lokale begyndt at fange demnpå stang tæt på havnen.

Tilmelding
DM i Fladfisk 2012 afholdes fra Onsevig Havn d. 22-23. September, tilmeldingen er startet. I år tilmelder du dig på www.onsevighavn.dk under menupunktet tilmelding til DM i Fladfisk 2012.

Seneste tilmelding er lørdag den 15. september, startgebyr skal være på havnens konto den 17.september.
 

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse