find forsikring
shimano_efttex_2014

EFTTEX priser til Shimano Lesath CX og Rarenium CI4+

Shimano kunne ved årets EFTTEX messe i Bruxelles fejre sin 8. pris i træk i kategorien for bedste nye fastspolehjul, mens Lesath CX vandt prisen som bedste nye stang.


– Da vores flagskib, Stella FI allerede var på markedet i marts 2014, kunne det ikke deltage i konkurrencen. Vi er derfor ekstremt glade for at se, at selv et Shimano-hjul i et lidt lavere prisleje også bliver anerkendt som topkvalitet, fortæller Chris de Hann, der er produktchef hos Shimano.

Rarenium CI4+
Det nye frontbremse hjul Rarenium CI4+ er bygget i Shimanos eksklusive CI4+ fiber. Det reducerer vægten markant i forhold til hjul lavet i metal, uden at give køb på den styrke og stivhed, som er nødvendig for at det interne gear fungerer optimalt, selv når hjulet bliver presset.

Lesath CX
Lesath har i flere år været Shimanos flagskib inden for stænger og har repræsenteret det ypperste, når det gælder design og teknoligo. Den nye CX er ingen undtagelse og er den mest avancerede stang, som Shimano har bygget til dato.

Den er 10% tyndere og op til 20% lettere end dens forgængere. CX’en er monteret med Fujis nye og ultra lette Titanium Torzite stangøjer og er desuden monteret med speciallavede dele og den højeste kvalitets kork, der findes.

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nyheder




Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader




Måske du har lyst til at læse