find forsikring
fiskemissionen_bornholm

Fiskemissionen er fuldført!

Fiskemissionen er en række fiskeprogrammer, hvor Gordon tager spændte børn med ud at fiske på helt særlige fisketure/missioner i håbet om, at de får sig nogle medrivende fiskeoplevelser.

Gordon har netop været en tur på Bornholm for at filme et afsnit i forbindelse med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.
http://www.solovergudhjemkonkurrence.dk/

Fiskemissionen gik heldigvis endnu en gang helt kanon, skriver Gordon på sin blog på www.megalops.dk . De to 12-årige drenge, Elias og Laurids, fik udleveret deres mission af Mikkel Marshall i Gudhjem Havn. Mikkel er manden bag den store kokkekonkurrence og kunne således fortælle drengene, at de manglede frisk lokal torsk til konkurrencen, som netop har fokus på friske bornholmske råvarer. Gordon stod klar med fiskestænger, pirke og jigs, og med skipper Per Sjøstrøm fra Nordbornholms Trolling var det hurtigt af sted mod de bedste torskepladser ombord på Pers fede fiskeskude.

Tilbage i havnen skulle Michelinkokken og konkurrencedommer, Thomas Rode Andersen, bedømme fangstens kvalitet og om den levede op til kokkenes høje standarder. Se flere billeder og mere om Fiskemissionen på Bornholm her. http://megalops.dk/fiskemissionssucces-til-sol-gudhjem/

Med kun en enkelt dag til rådighed per afsnit, har dette i høj grad stillet krav til Gordons pædagogiske, formidlingsmæssige og fisketekniske kundskaber. Vejrforholdene og fiskenes luner har Gordon dog ikke været herre over, og det har derfor været med en vis spændthed og nervøsitet at filmprojektet blev skudt i gang.

Det er gået helt kanon og jeg glæder mig rigtig meget til september når programmerne skal vises, fortæller Gordon.

–    Det gør vi også…

Del:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Måske du har lyst til at læse