fluefisker_kronjylland-390

Fluefiskerdage i Randers

Er du fluefisker, bør du reservere weekenden den 20-21. februar 2010, hvor Fritidscentret på Vestergade i Randers danner rammen om et træf for fluefiskere fra nær og fjern, skriver Steen Ulnits på ulnits.dk.

Randers er et kraftcentrum for det jyske fluefiskeri, da næppe noget andet sted ligger så centralt placeret mht. fiskemuligheder i å, sø og ved kyst. Randers er derfor tilholdssted for mange engagerede fluefiskere, som gerne vil dele ud af deres viden til såvel værende som vordende fluefiskere. Der er fri entré og masser af spændende underholdning. Hør bare:

Fluebinding: Har du aldrig bundet fluer før, har du muligheden her. Frank Oksborg med flere vil instruere dig, så de første vaklende skridt ikke bliver traumatiske!

Fiskerejser: Har du mod på det eksotiske, så kom ind og se Steen Ulnits fortælle og vise slides fra sin seneste tur til Cuba. Der er dømt bagline – hver gang!

Grejauktion: Har du gammelt fluegrej, du gerne vil af med, kan du indlevere det her og få det bortauktioneret. Det kunne blive begyndelsen til lidt nyt grej…

Pontonbåde: Flere og flere flyder i fritiden. Hør Henrik Leth fortælle om det spændende liv på vandet, og se en helt ny pontonbåd – made in Randers!

Grejnyt: Fluefiskere er meget ofte grejfreaks, så dem er der naturligvis også noget til. Se de spændende 2010 grejnyheder før din nabo!

www.ulnits.dk
 

Del:
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Nyheder
træpillegrill
Tips & Guides
Lystfisker artikler til dig
setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul

lystfiskeri-groenland
Diverse

Fisketur på Grønland i -25 grader

google-earth-fiske-guide

Google Earth Fiskeri

Fiske Klubben

Modtag produktnyheder, artikler, tilbud og rabatter direkte i indbakken.

Måske du har lyst til at læse
havørred limfjorden
Diverse

Ministeropfordring: Tag ud og fisk

Fjordfiskeri

Spaniens Sortstribede Monstre

setup

Bait Finesse System – UL fiskeri med multihjul